• Denný letný tábor COLOR SPOTS

          • Prvý júlový týždeň a tiež pondelok toho ďašieho sme si spolu s deťmi v našej škole užívali prázdninový tábor COLOR SPOTS. Zaujímavým a pestrým programom vedúci učitelia jednotlivých aktivít spestrili oddychové letné dni. A aj keď je slovo tábor odvodené od slova “táboriť”, pravdepodobne na jednom mieste, toto veru v našom tábore nehrozilo. Hneď prvý deň sme využili krásne slnečné počasie a vlačikom sa odviezli do neďalekého Čížu, kde sme strávili skvelý deň na kúpalisku. V utorok nás čakala turistika v obci Drienčany. Navštívili sme slnečné hodiny, poblúdili v bludisku, spoznávali bylinky a rastlinky. Keďže streda bol voľný deň, do školy sme opäť prišli vo štvrtok a hneď sme sa zase vybrali na železničnú stanicu, odkiaľ nás vláčik dopravil do Rimavského Brezova do jazdeckého klubu Excel Madon. Tam našu odvahu preverili koníky a niektorí z nás si aj zajazdili. Vyrobili sme si aj množstvo krásnych spomienkových predmetov. Piatok sme spolu s kamarátmi strávili v škole a na tvorivých dielňach vyrobili úžasné magnetky, voňavé levanduľové vankúšiky a pri spoločných hrách zistili, kto je z nás najšikovnejší. Pondelok sa nenechal ničím zahanbiť a po návšteve rekreačnej oblasti Kurinec, dobrom obede v našej jedalni sme sa poslednýkrát vybrali na spoločnú zmrzlinu, ktorej sme za týždeň zjedli najviac, ako sa len dalo. Na naše aktivity nám finančnou čiastkou prispel Banskobystrický samosprávny kraj (BBSK), za čo sme nesmierne vďační. O naše plné brušká, pitný režim a rôzne maškrty sa postarali naše pani kuchárky z našej školskej jedálne. Dvor a dokonca aj ulicu sme celý týždeň zdobili farebnými bodmi - Color spots, ktoré nám pripomínali nezabudnuteľné letné zážitky v našom tábore. 
            Všetkým prajeme oddychové leto a prázdniny plné zážitkov!

            RL, KM, JS, MŠ, VB, TB, SS, KS, MB, LS, NS, JM, MD, ZM, AT, MK, BJ, BM, JŠ, MM,  PPH, proste všetci, čo sme sa na organizácii tábora podieľali :-)

      • Kontakty

        • Evanjelická základná škola Zlatice Oravcovej v Rimavskej Sobote
        • +421 47 5631127 0910 826 269 - riaditeľ školy 0911 826 269 - riaditeľstvo, resp. ekonomický úsek školy Školská jedáleň - pre vyhlasovanie žiakov z obedu 047/ 5622281 0915 959 472
        • Daxnerova 42 97901 Rimavská Sobota Slovakia
        • 37955942
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje